web developmentKada smo počinjali ovaj posao da radimo, sada već davne 2003 godine, najviše vremena trošili smo da edukujemo klijenta u neophodnost da bude prisutan na Internetu kroz web prezentaciju. Provodili smo sate pokušavajuci nametnuti stav da je Internet neophodnost u vremenu koje dolazi.

Danas je sve više kompanija koje shvataju koji učinak može ostvariti jasno definisana i lepo osmišljena Internet prezentacija. Pristupačnost i niska cena Interneta konačno su doveli do ekspanzije korisnika tog medija u Srbiji a broj korisnika koji imaju pristup Internetu prešao je brojku od 55% populacije.

Web prezentaija je odavno prevazišla okvire lične karte firme, i poprimila okvire aktivnog učesnika u privrednom društvu.

Bgsvetionik je rukovodeći se tim idejama, 2006 godine ušao u razvoj svog CMS-a, kao platformu na kojoj će graditi interaktivan, kvalitetan, modularan i optimizovan web sajt, za svoje partnere. BGS-CMS je tako postao naša razvojna platforma i osnov svakog našeg projekta.

Do danas smo realizovali više od 800 web sajtova, a broj onih koje pokreće BGS-CMS prelazi 1000.

Kao važnu činjenicu u razvoju web sajta, shvatili smo podelu posla u okviru samog projekta. To znači da web dizajner dizajnira a web coder kodira web sajt. Ovakav pristup nam je omogućio da pružimo najbolji kvalitet web sajtova i da položaj tih sajtova na pretraživaču, prvenstveno google.rs bude na dobroj poziciji bez dodatnih naknadnih radova. Dodatnu optimizaciju svakako preporučujemo zavisno o potrebe i budžeta firme. Svi naši projekti su u skladu sa aktuelnim standardima.