Izrada web sajtovaIzrada web sajtova i web programiranje su naše osnovne kompetencije. Kvalitetno izrada web sajtova uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP / Laravel /, JavaScript.

Svako ko se, poput bgsvetionik.info, u velikoj meri bavi razvojem web sajtova kompanije i/ili onlajn prodavnica, a zatim obrađuje ovo iskustvo zajedno sa kupcem u sofisticirano rešenje, pre svega mora sebi da postavi pitanje pravog „alata“ za web. Za profesionalno veb programiranje može se koristiti samo odgovarajući pouzdan softver koji takođe ima visok nivo fleksibilnosti, prilagodljivosti, lakoće korišćenja, bezbednosti i brojnih funkcija.

Na osnovu sveobuhvatne strategije, razvijamo konzistentna i ciljana onlajn prisutnost na mreži. Na ovaj način oživljavamo kompanije i dovodimo ljude i brendove u razgovor jedni sa drugima. Biće nam zadovoljstvo da vas lično uverimo u naše talente, profesionalnost i kvalitet. Samo nas kontaktirajte bez obaveze.

Šta možemo učiniti za vas?
Da li biste želeli da realizujete digitalni projekat? Onda nas kontaktirajte. Kao pouzdan partner, nudimo interaktivna iskustva brenda i kompletna digitalna rešenja.

Koncept izrade web sajta kao i pristupačna cena izrade web sajta, čine nas prepoznatljivim na Internetu.

Faza strategije
Izrada detaljnog plana projekta prema zahtevima klijenta i ciljevima koje klijent želi da postigne.

Arhitektura informacija
Odlučivanje o izgledu web sajta, funkcionalnosti web sajta, karakteristikama koje će sadržati.
 

Kreativni dizajn
Dizajneri kreiraju izgled web sajta


Responzivni web dizajn i back-end razvoj
Ideje koncepta dizajna pretvaramo u visokokvalitetne HTML5 + CSS3 + JavaScript + PHP kodove kako bi mogli raditi na različitim ekranima, mobilnim uređajima, tabletima.


Osiguranje kvaliteta i testiranje

Testiramo da li se web sajt ispravno i brzo učitava na svim ekranima i proveravamo sve funkcionalnosti i funkcije web stranice.


Pokretanje analiza i optimizacija web stranice
Seriju prilagođenih taktika primenjuje naš dinamični marketinški tim kako bi se postigla kvalitetna poseta web stranici naših klijenata.

Više informacija o SEO uslugama pogledajte ovde.


Kada smo počinjali ovaj posao da radimo, sada već davne 2003 godine, najviše vremena trošili smo da edukujemo klijenta u neophodnost da bude prisutan na Internetu kroz web prezentaciju. Provodili smo sate pokušavajuci nametnuti stav da je Internet neophodnost u vremenu koje dolazi.

Danas je sve više kompanija koje shvataju koji učinak može ostvariti jasno definisana i lepo osmišljena Internet prezentacija. Pristupačnost i niska cena Interneta konačno su doveli do ekspanzije korisnika tog medija u Srbiji a broj korisnika koji imaju pristup Internetu prešao je brojku od 80% populacije.

Web prezentaija je odavno prevazišla okvire lične karte firme, i poprimila okvire aktivnog učesnika u privrednom društvu.

Kao važnu činjenicu u razvoju web sajta, shvatili smo podelu posla u okviru samog projekta. To znači da web dizajner dizajnira a web coder kodira web sajt. Ovakav pristup nam je omogućio da pružimo najbolji kvalitet web sajtova i da položaj tih sajtova na pretraživaču, prvenstveno google.rs bude na dobroj poziciji bez dodatnih naknadnih radova. Dodatnu optimizaciju svakako preporučujemo zavisno o potrebe i budžeta firme. Svi naši projekti su u skladu sa aktuelnim standardima.