grafički dizajnGrafički dizajn podrazumeva izradu vizuelnog rešenja za predstavljanje firme, projekta ili proizvoda na adekvatan i upečatljiv način. Grafički dizajn ima izuzetno široku primenu, ali najčešće korišćene kategorije su logo, print i web dizajn.

 

LOGO DIZAJN
Prvi vizuelni element koji će Vas predstaviti Vašem budućem klijentu ili poslovnom partneru jeste upravo Vaš logo. Oni će Vas već prema njegovom izgledu proceniti i kategorizovati na određeni način. Dugo se u našoj zemlji smatralo, mnogi se još uvek drže tog mišljenja, da je logotip puka formalnost koju treba ispoštovati. Ali, samo jedan pogled na logotipe velikih brendova i očiglednu pažnju sa kojom su rađeni upućuju nas na sasvim suprotan zaključak. Vaš logotip mora pratiti trendove savremenog dizajna i njegove vizuelne standarde. Zato firme sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja svakih par godina rade redizajn (osvežavanje, osavremenjavanje) svog logotipa.

 

PRINT DIZAJN
Svaka firma ulaže određena sredstva u marketing. Iako je web oglašavanje u ekspanziji, i mnoge firme ga sve češće koriste, štampani medij i dalje ima marketinški prioritet. Jedini način da se svojom ponudom izdvojite iz mora štampanog reklamnog materjala jesu inovativna rešenja i originalan dizajn. Ako želite da Vaš novac bude adekvatno iskorišćen, obratite nam se za savet i konsultujte se sa našim timom.