bgsvetionikBGSVETIONIK je osnovan 2003 godine kao Agencija za pružanje Internet usluga.

Specijalizovali smo se za pružanje usluga i visoko kvalitetnih biznis servisa svim poslovnim organizacijama u segmentu Internet marketinga. Gradimo partnerski odnos sa svim našim klijentima i pratimo ih kroz sve njihove poslovne cikluse, pružajuci im adekvatnu uslugu i pomoc u savladavanju svih njihovih poslovnih izazova.

Držimo se strogih načela i principa rada, i naš partnerski odnos prema Klijentu omogućava nam rešavanje postavljenih zahteva na zadovoljstovo Klijenta, poštovanje ugovorenih rokova i kvaliteta usluga. Naši postupci se baziraju na tehničkoj stručnosti, inovacijama, fleksibilnosti i sposobnosti brzog rešavanja problema.

Naš tim čini skup mladih stručnjaka jakih individualnih kvaliteta i iskustva, koji svakom Klijentu kroz savet i rešavanje, kompanijskih problema i potreba, od Klijenta stvara PARTNERA na duge staze. Mi obučavamo, razvijamo i unapređujemo uspešno naše zaposlene. Od njih očekujemo samoinicijativu, timski rad i odgovornost.

Usmereni smo na napredne poslovne Internet aplikacije. Naša rešenja postavljaju nove standarde Internet usluga i podrške našim partnerima. Besprekorna podrška i veliki izbor Web usluga i mogućnosti, preko 800 zadovoljnih Klijenta, od San Franciska do Beograda, doneli su nam reputaciju prestižne Web kompanije.

 

NAŠA MISIJA je stvaranje snažne i stabilne kompanije u oblasti Internet usluga, na teritoriji Srbije i regiona, sa tendencijom stalnog unapredjenja kvaliteta usluga i proizvoda.
Naša obaveza je da pratimo savremene svetske trendove i dostignuća u oblasti Interneta, i prenosimo ih nasim parnerima kroz iplemntaciju na njihove projekta.

 

NAŠA VIZIJA je da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta pruženih usluga, poštenim i brižno negovanim odnosima i zaštiti interesa naših partnera, zaposlenih radnika i vlasnika preduzeća.

Naša vizija je da budemo sinonim za visoke standarde kako u oblasti Interneta, da pružimo kvalitetnu podršku i edukaciju našim partnerima za dolazeće trendove. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

 

NA DOBROM STE PUTU!