bgs cmsBGS CMS je sistem za upravljanje sadržajem. Koristi se za vrlo lako postavljanje i održavanje različitih sadržaja na web sajtu.

 

Framevork model koji je osnova za ovaj sistem omogućava jednostavan dizajn web stranica, bez obzira da li se radi o jednostavnim ličnim web stranicama ili složenim korporativnim  aplikacijama.

Intuitivni web interfejs za administraciju omogućava laku i dinamičnu ugradnju svih vrsta sadržaja na bilo koju web stranicu i njegovog kasnijeg održavanja i ažuriranja.

Bezbednost je od najvećeg značaja na svim nivoima.

 

 

Zbog čega je BGS CMS pravi izbor za Vaše poslovanje?


Potvrđen visok nivo bezbednost (uspešan hack bilo kog BGS CMS zasnovanog sajta nije dokumentovano)

Brzina (optimizovan za intenzivnu pristup velikim bazama podataka; optimizovan Memori Usage)

Intuitivniji izgled i osećaj

Lakoća i jednostavnost korišćenja

Modularnost (Rezultati povećane bezbednosti, brzine i jednostavnog administracije i održavanje)

Mogućnost nadogradnje (ugradjen plug-in modula obezbedjuju jednostavnost nadogradnje, neograničenim brojem dodataka i nadogradnje sa novim verzijama proizvoda)

Lako prilagodljiv za svaku vrstu dizajna i zahtevanu funkcionalnost (korisnički definisana polja table, kutije izbor itd)

Višejezični ( Distribucija uključuje standardni engleski, španski, italijanski i latinski i ćirilica verzija srpskog jezika. Ostali jezici dostupni preko dodatnih modula)

Standardizovani (BGS CMS je izgradjena na najnovijim svetskim tehnologijama, uključujući  w3c, xhtml, css, rss, xml, SEO optimizaciju itd)

Moderna (izuzev se zasniva na najnovijim tehnologijama BGS CMS takodje uključuje sveže ideje o njegovoj produkcijskom timu)

 Udoban, user-friendly ambijent i poboljšane funkcije, intuitivan korisnički interfejs pružaju jednostavnost i lakoću upotrebe.